Ditec Lakbehandling

Ditec lakbehandling giver en professionel rensning og konservering af bilens lak. Billakken får en effektiv og langtidsholdbar lakbeskyttelse, som kun kan fås på et professionelt Ditec-værksted.

Lakken giver bilen sin visuelle lyskraft og beskytter samtidig den underliggende plade mod rust. Hver dag udsættes lakken for en række forskellige påvirkninger som solen, trafik, mekanisk slitage og nedbør, som gør overfladen mattere og får snavs til lettere at sidde fast. En Ditec-lakkonservering er et polymerbaseret beskyttelsessystem, som giver den optimal holdbarhed. Den beskytter overfladen mod trafikfilm, nedbør og solens UV-stråler. Se de fem trin i en Ditec-lakbehandling nedenfor.

Vi giver systemgaranti på biler under 12 måneder.

Se de fem trin i en Ditec-lakbehandling

Bilen håndvaskes, og derefter specialrenses lakken effektivt for trafikfilm og lignende.
Den oxiderede ujævne lak afslibes med polerrondel. Der er påført slibemiddel, som sammensættes efter lakkens hårdhed. Lakporernes toppe udjævnes til en plan overflade.
Ad kemisk vej dybrenses de mikrofine porer. Herved skabes et svagt overtryk, som bevirker, at snavset presses op af porerne, og fremkalder den smukke højglans.
Nu foretages dybdekonserveringen, som er med til at bibeholde det smukke og glansfulde Ditec-udseende. Dette produkt udfylder porerne, forstærker lakken og virker samtidig som aktivator, der hærder op til næste behandlingsproces – topcoaten.
I porerne og på lakken opfyldes og indarbejdes nu en stærk og sej plastfilm, som går i kemisk forbindelse med de foregående produkter samt lakken. Denne film hærder op og beskytter lakken helt udsædvanligt. Ikke mindst mod den stærke slitage som eksempelvis maskinvask medfører.

Minimal miljøpåvirkning

Under en Ditec-behandling bruger vi i videst mulige omfang kun produkter, der er fuldt biologisk nedbrydelige. Kun i særlige tilfælde, når et konkret behov opstår, bruges andre materialer. Vi undgår overforbrug ved at anvende de helt rigtige doseringer, og alle medarbejdere har fuldt kendskab til kemikalier og kender gældende miljølovning og retningslinjer.