Velkommen til Denckers Autolakering

Denckers Autolakering er et moderne autolakereri, og vi leverer altid høj kvalitet og yder god personlig kundeservice. Det er vigtigt for os, at hver kunde får en individuel behandling, hvor der tages højde for netop deres behov. Vi lægger vægt på at du altid føler dig tryg ved den behandling og service vi yder. Derfor benytter vi også kun markedets bedste autolak.

Ring, kig forbi eller udfyld kontaktformularen her, hvis du gerne vil have et tilbud. Det er uforpligtende og helt gratis.

Dencker Autolakerings værdier

Hos os skal kunden altid føle sig tryg ved den service vi leverer. Vi lever af god kundeservice og kvalitetshåndværk med autolak i topkvalitet.
Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov for at kunne yde den optimale service og give kunden en god oplevelse.
Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer og i topmoderne faciliteter. Vores veluddannede og erfarne medarbejdere kender kravene til moderne autolakering, og kan derfor altid levere et godt resultat.

Fire generationer med kvalitet og fornyelse

Denckers Autolakering er en veletableret familievirksomhed med stolte traditioner. Mads Dencker er fjerde generation til at drive virksomheden, og kerneværdier som god kundeservice og kvalitetsarbejde har stadig højeste prioritet.

For at levere den bedste kvalitet er det vigtigt at være på forkant med udviklingen, og af samme grund har vi netop installeret en ny topmoderne malerkabine. Vi sætter en ære i altid at levere et perfekt resultat, og derfor arbejder vi kun med materialer af høj kvalitet.

Hjemmesiden er udviklet af Creek Media.